Kunniajäsenet

Kauko Vilkko
Kauko Vilkko on tehnyt menestyksekkäästi lukuisia elokuvia kaitafilmillä. Vuonna 1984 Vilkko voitti Unicassa  hopeaa elokuvalla Lea.
Elokuvaa on esitetty useassa maassa. Videon aikakaudella Vilkko on innostunut tekemään elokuvia digitaalisessa muodossa. Vuonna 2010 Vilkko sai pronssia SM-kilpailuissa elokuvalla "Oikaisu".
Vilkolle myönnettiin myös samana vuonna Unican kultainen mitali harraste-elokuvaajien hyväksi tehdystä työstä. Vilkko on omalla esimerkillään näyttänyt, että elokuvien tekeminen ei ole iästä kiinni.

  

Pekka Ilmarinen
Pekka Ilmarinen oli 1980-luvulla puheenjohtajana järjestämässä Suomen Kaitaelokuvaajien liiton SM-kilpailuja Lahdessa maaliskuussa 1981. Tuolloin Pekka Ilmarinen kertoi Etelä-Suomen Sanomien haastattelussa, että uskoo valtakunnallisen katselmuksen tuovan pitkäaikaisia virikkeitä Lahden yhdistykselle. Tuo toive on toteutunut täydellisesti, sillä lahtelaiset elokuvatekijät ovat tehneet huomattavan määrän elokuvia, jotka ovat pärjänneet niin Kaakonpiirin, kuin liitonkin kilpailuissa. Haastattelua seuranneiden vuosikymmenten aikana Pekka Ilmarinen on omalta osaltaan vaikuttanut jäsenmäärän kasvuun. Tänä vuonna yhdistyksen jäsenmäärä lähentelee jo sataa henkilöä, joista lähes puolet osallistuu aktiivisesti yhdistyksen jäseniltoihin, sekä koulutustilaisuuksiin.

 

Hugo Tuokko

Hugo Tuokko on pitkänlinjan elokuvan tekijä, joka on tehnyt elokuvia neljän vuosikymmen ajan.  Eräs Tuokon parhaimmista elokuvista on" Ei laukaustakaan"- elokuva, joka on tänä päivänäkin ajankohtainen, nimittäin alkoholi ja metsästys eivät sovi yhteen. 

 

 

 

 

 

Reijo Muurinen

Reijo Muurinen on huolehtinut Lahden Videokuvaajien talouden pidosta usean vuosikymmenen ajan ja osallistunut yhdistyksen toimintaan merkittävällä tavalla. Tekniset tiedot ovat aina olleet Reijon vahvuus ja monipuolinen vieraiden kielten hallinta on auttanut kalustohankintojen- ja ohjelmien sisältöjen vertailuissa.