Jäsen

 

Linkki:

Liity jäseneksi Lahden viedeokuvaajiin

Katso mitä saat kun 

 

Jäsen edut

 

Kun liityt jäseneksi:

 

Rekisteröitymisen yhteydessä pyydämme sinua luovuttamaan henkilötietoja, joita tarvitsemme yhdistyksemme jäsenrekisterin luomiseen ja ylläpitämiseen sekä palveluiden tarjoamiseen. Tällaiset henkilötietokentät on merkitty pakollisiksi. Voit halutessasi luovuttaa meille myös muita henkilötietojasi, joiden avulla voimme tarjota sinulle kattavampia ja yksilöllisempiä palveluita. Toisaalta, kun esimerkiksi tiedämme, mitä kameraa ja ohjelmistoja tai kuvaamisen apulaitteita käytät, voimme tarjota sinulle yksilöllisempää ja hyödyllisempää sisältöä. Halutessasi voit myös tuoda oman osaamisesi muiden jäsenten käyttöön yhteisissä projekteissa, koulutus- tai opetusryhmissä.

 

Käyttöoikeus yhdistyksen laiteisiin.

Aktiivisesti mukana olevat jäsenet saavat lainta yhdistyksen kalustoa. Käyt aktiivisesti 6 kk kokouksissa, niin saat lainausoikeuden yhdistyksen kalustoon.

Liity joukkoomme ja aloita mielenkiintoinen harrastus, josta on sinulle hyötyä omien videoiden koostamisessa. Kaikenikäiset ihmiset ovat tervetulleita Suomen suurimman videokerhon jäseniksi. Sinun ei tarvitse omata erityisiä taitoja, sillä järjestämme kursseja kuvauksesta, editoinnista ja monesta muusta tärkeästä asiasta.

Jäsenillat joka kuukauden 2. torstai klo 18.00 Kino Iiriksen Tammisalissa.
Ei kesä - elokuussa.