Gimbalkamerat

Osmo Pocket 2 -kamera on kompakti käsivarakamera, jolla kuvaat helposti elokuvamaista laadukasta videokuvaa ja korkealuokkaisia valokuvia.
Erinomainen kuvanlaatu: Kameran 1/1,7” CMOS-kuvakenno, 93° kuva-ala ja f/1.8-aukko takaavat sen, että jokainen videoklippi herättää kuvatut tapahtumat eloon. 3-akselisen mekaanisen käsivaraisen gimbaalivakaajan ansiosta voit kuvata videota 4K-laadulla ja 60 fps ruudunpäivitysnopeudella tai napata 64 megapikselin valokuvia ilman tärinää tai sumentumista.
ActiveTrack 3.0: Pocket 2 -kamera seuraa kuvattavia ystäviäsi nopeudesta riippumatta, ja takaa nän tasaisen ja terävän lopputuloksen.

DJI Matrix Stereo: Käsivarakamerassa on tehostettu DJI Matrix Stereo -ääniteknologia, joka tarjoaa uskomattomat yksityiskohdat.
Helppokäyttöinen: Kameran liikuttaminen on vaivatonta kätevän kädensijan ansiosta. Kädensija on hienkestävä ja se on päällystetty luistamattomalla pinnoitteella. Sisäänrakennettu kosketusnäyttö mahdollistaa helpon navigoinnin valikoissa. Asetusten säätäminen onnistuu muutamalla hipaisulla, näpäytyksellä ja klikkauksella.
Timelapse: Pocket 2 -kameralla voit ikuistaa myös kauniit Timelapse-videot. Aktivoi Motionlapse- tai Hyperlapse-tila napataksesi timelapse-materiaalia liikkeellä ollessasi.